Bestelauto’s pakken podium op bedrijfsautorai 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook krijgt nu het Bestelautoplein vorm. Dat biedt niet alleen een podium voor de nieuwste modellen maar ook een fysieke ontmoetingsplek waar alle aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden belicht. Direct grenzend aan het plein treffen bezoekers aanbieders van producten, diensten en systemen. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten, fleet managementoplossingen en navigatiesystemen. Door de stands van deze partijen rondom het plein te plaatsen, krijgt de bezoeker een overzichtelijk beeld van het aanbod.

Netwerken

Voor bezoekers biedt het plein ook prima mogelijkheden voor kennisdelen en netwerken. Zo kunnen zij kennis inwinnen over kopen en leasen, diverse aandrijvingen, autobelastingen, tachograafregistratie, beladen en lading zekeren. EVO speelt als nieuwe partner van BedrijfsautoRAI 2015 letterlijk een centrale rol op het Bestelautoplein. Met onder meer het EVOtheater, dat elke beursdag een inhoudelijk programma biedt dat zich richt op mkb en zzp-ers en aansluit op de marktontwikkelingen en thema's die spelen binnen het lichte bedrijfswagensegment.

Flexibiliteit

Het segment lichte bedrijfswagens doet het de afgelopen periode goed. Volgens Wijnand de Geus, secretaris afdeling Auto's bij RAI Vereniging, is de groei binnen het lichte segment deels te verklaren door de toenemende eis van flexibiliteit en (multi-)inzetbaarheid van bedrijfswagens en de grote toename van stadsdistributie. “Wij zijn zeer verheugd met de toezegging van een groot aantal importeurs van lichte bedrijfswagens. Met een goede vertegenwoordiging van het lichte segment biedt de beurs een compleet aanbod voor bedrijven die op zoek zijn naar slimme oplossingen voor hun wagenpark en de logistieke uitdagingen waarmee zij te kampen hebben”. De BedrijfsautoRAI is van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in RAI Amsterdam, georganiseerd onder auspiciën van RAI Vereniging. BedrijfsautoRAI is ook te volgen op Twitter (@bedrijfsautorai) en Facebook.com/bedrijfsautorai.

Bestelauto’s pakken podium op bedrijfsautorai 2015 | Fleet&Mobility

Bestelauto’s pakken podium op bedrijfsautorai 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ook krijgt nu het Bestelautoplein vorm. Dat biedt niet alleen een podium voor de nieuwste modellen maar ook een fysieke ontmoetingsplek waar alle aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden belicht. Direct grenzend aan het plein treffen bezoekers aanbieders van producten, diensten en systemen. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten, fleet managementoplossingen en navigatiesystemen. Door de stands van deze partijen rondom het plein te plaatsen, krijgt de bezoeker een overzichtelijk beeld van het aanbod.

Netwerken

Voor bezoekers biedt het plein ook prima mogelijkheden voor kennisdelen en netwerken. Zo kunnen zij kennis inwinnen over kopen en leasen, diverse aandrijvingen, autobelastingen, tachograafregistratie, beladen en lading zekeren. EVO speelt als nieuwe partner van BedrijfsautoRAI 2015 letterlijk een centrale rol op het Bestelautoplein. Met onder meer het EVOtheater, dat elke beursdag een inhoudelijk programma biedt dat zich richt op mkb en zzp-ers en aansluit op de marktontwikkelingen en thema's die spelen binnen het lichte bedrijfswagensegment.

Flexibiliteit

Het segment lichte bedrijfswagens doet het de afgelopen periode goed. Volgens Wijnand de Geus, secretaris afdeling Auto's bij RAI Vereniging, is de groei binnen het lichte segment deels te verklaren door de toenemende eis van flexibiliteit en (multi-)inzetbaarheid van bedrijfswagens en de grote toename van stadsdistributie. “Wij zijn zeer verheugd met de toezegging van een groot aantal importeurs van lichte bedrijfswagens. Met een goede vertegenwoordiging van het lichte segment biedt de beurs een compleet aanbod voor bedrijven die op zoek zijn naar slimme oplossingen voor hun wagenpark en de logistieke uitdagingen waarmee zij te kampen hebben”. De BedrijfsautoRAI is van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in RAI Amsterdam, georganiseerd onder auspiciën van RAI Vereniging. BedrijfsautoRAI is ook te volgen op Twitter (@bedrijfsautorai) en Facebook.com/bedrijfsautorai.