Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het zijn Masters in de op een na langste uitvoering met hoog dak (L3H2) en 145 pk Euro 6-dieselmotor. De bedrijfswageninrichting is verzorgd door ASH Carrosserie in Middelharnis. Bluekens is in 1823 opgericht en verkoopt sinds 1957 Volvo trucks. Tegenwoordig levert het bedrijf ook Renault bestelwagens omdat de importeur de vertegenwoordiging van beide merken in 2014 samenvoegde. Zware trucks worden rechtstreeks door de importeur verkocht. Pakketservice Zeeland haalt en bezorgt zendingen in Zeeland, Noord-Brabant en Belgiƫ voor opdrachtgevers zoals Postnl, GLS en DHL.

Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het zijn Masters in de op een na langste uitvoering met hoog dak (L3H2) en 145 pk Euro 6-dieselmotor. De bedrijfswageninrichting is verzorgd door ASH Carrosserie in Middelharnis. Bluekens is in 1823 opgericht en verkoopt sinds 1957 Volvo trucks. Tegenwoordig levert het bedrijf ook Renault bestelwagens omdat de importeur de vertegenwoordiging van beide merken in 2014 samenvoegde. Zware trucks worden rechtstreeks door de importeur verkocht. Pakketservice Zeeland haalt en bezorgt zendingen in Zeeland, Noord-Brabant en Belgiƫ voor opdrachtgevers zoals Postnl, GLS en DHL.