Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die maand gingen er 8.230 over de toonbank, wat een plus van 7,6 procent betekent in vergelijking met dezelfde periode in het afgelopen jaar. Opvallend is de sterke groei van Peugeot. Worden ook de Citroëns meegerekend – die komen immers uit dezelfde stal – dan is PSA met 3.357 geregistreerde bestelwagens in het eerste kwartaal van 2017 niet alleen Renault, maar ook Ford voorbijgestreefd.

p36 top5

Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die maand gingen er 8.230 over de toonbank, wat een plus van 7,6 procent betekent in vergelijking met dezelfde periode in het afgelopen jaar. Opvallend is de sterke groei van Peugeot. Worden ook de Citroëns meegerekend – die komen immers uit dezelfde stal – dan is PSA met 3.357 geregistreerde bestelwagens in het eerste kwartaal van 2017 niet alleen Renault, maar ook Ford voorbijgestreefd.

p36 top5