Grijs nieuws | Met Vanpartner alles onder een dak

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij staat onestopshopping centraal. Moederbedrijf Daimler steunt hierbij op gecertificeerde toeleveranciers en ombouwbedrijven. Naast de eenvoud bij het opstellen van de order en de transparantie op kostengebied heeft deze manier van werken verscheidene voordelen. Zo wordt het voertuig opgebouwd bij bedrijven en met producten die zijn gecertificeerd volgens fabrieksrichtlijnen, waaraan ook de organisatie en kwaliteit van het werk voldoen, krijgt de klant minimaal twee jaar garantie op de op- of ombouw en merkspecifieke ondersteuning vanuit de fabriek. Voor de afhandeling van de order, de opbouw en het onderhoud zorgt het Mercedes-Benz Van Procenter. Een voorbeeld hiervan is de Sprinter Cool met geconditioneerde laadruimte en Carrier Transicold koelmotor voor de horeca.

Grijs nieuws | Met Vanpartner alles onder een dak | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Met Vanpartner alles onder een dak

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij staat onestopshopping centraal. Moederbedrijf Daimler steunt hierbij op gecertificeerde toeleveranciers en ombouwbedrijven. Naast de eenvoud bij het opstellen van de order en de transparantie op kostengebied heeft deze manier van werken verscheidene voordelen. Zo wordt het voertuig opgebouwd bij bedrijven en met producten die zijn gecertificeerd volgens fabrieksrichtlijnen, waaraan ook de organisatie en kwaliteit van het werk voldoen, krijgt de klant minimaal twee jaar garantie op de op- of ombouw en merkspecifieke ondersteuning vanuit de fabriek. Voor de afhandeling van de order, de opbouw en het onderhoud zorgt het Mercedes-Benz Van Procenter. Een voorbeeld hiervan is de Sprinter Cool met geconditioneerde laadruimte en Carrier Transicold koelmotor voor de horeca.