Grijs nieuws | Ontheffing voor elektrisch bestellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door het accupakket zijn zulke auto’s al snel zwaarder dan hun equivalent met benzine- of dieselmotor. De grens ligt normaal gesproken bij 3.500 kg; daarboven is rijbewijs C-1 vereist. De regeling gaat medio volgend jaar in en blijft vijf jaar van kracht, zo is de verwachting. De vrijstelling geldt niet voor het grensoverschrijdend vervoer en de chauffeur moet wel een speciale cursus van vijf uur gevolgd hebben.

Grijs nieuws | Ontheffing voor elektrisch bestellen | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Ontheffing voor elektrisch bestellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door het accupakket zijn zulke auto’s al snel zwaarder dan hun equivalent met benzine- of dieselmotor. De grens ligt normaal gesproken bij 3.500 kg; daarboven is rijbewijs C-1 vereist. De regeling gaat medio volgend jaar in en blijft vijf jaar van kracht, zo is de verwachting. De vrijstelling geldt niet voor het grensoverschrijdend vervoer en de chauffeur moet wel een speciale cursus van vijf uur gevolgd hebben.