Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je hebt hierbij veel contact met leveranciers, maar ook ondersteun je het verkoopteam met (technische) productinformatie.

Je analyseert in- en verkoopgegevens en je bent scherp op de marktontwikkelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke onderhoud van de website en verzorg je periodiek de nieuwsbrief voor klanten.

Bedrijsprofiel

SAF Benelux B.V. uit Barneveld is met haar 22 medewerkers onderdeel van Pon. SAF Benelux B.V. verzorgt de import en distributie van een ruim assortiment SAF assen en veerstellen, onderdelen en componenten voor opleggers en aanhangwagens voor voertuigbouwers en grossiers.

Voor meer informatie zie www.safbenelux.nl en www.pon.nl.

Contactpersoon:

Laura van de Beerecamp

Tel: 06-10182924

www.jobsatpon.com

TEAMLEIDER SALES TRUCKS

Als Teamleider Sales Trucks ben je met name verantwoordelijk voor het coachen, aansturen en ondersteunen van de binnendienstmedewerkers.

Daarnaast ondersteun je de accountmanagers. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van offerte tot aflevering van de truck. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor klanten, collega's, carrosseriebouwers en Volvo. De realisatie van onze omzetdoelstelling realiseer je onder meer door een effectieve aansturing en een sterk coördinatie van alle commerciële en administratieve onderdelen. Je rapporteert aan de verkoopleider.

Bedrijsprofiel

BAS Groep is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en werkt op professionele wijze aan een optimale dienstverlening voor haar klanten.

Contact

personeelszaken@basgroep.com t.a.v. Anke van Heertum (Hoofd Personeelszaken).