Louwman BYD en Noot Personenvervoer elektrificeren Haags WMO-vervoer

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Lucas van Schijndel (General manager Louwman BYD), Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Eric Louwman (President Louwman Group). (Foto: Louwman)

Louwman BYD leverde de volledig elektrische auto’s, nadat er een inkooptraject voor emissievrij vervoer werd uitgeschreven. Louwman kwam daarbij als winnaar uit de bus. “De nieuwe BYD ATTO 3 combineert duurzaamheid met innovatieve Blade Battery technologie en een uitstekende binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers”, zegt directeur Eric Louwman over de auto’s.

Goede ervaringen

Noot Personenvervoer laat weten blij te zijn met de geleverde voertuigen. “Gezien de goede ervaringen die we met Louwman in het verleden hebben opgedaan, is er bij ons alle vertrouwen in het voor Nederland nieuwe merk BYD”, zegt Noot-directeur Martijn Kersing daarover. “We kijken wederom uit naar een fijne samenwerking met deze gedreven organisatie.”

Ook Eric Louwman is blij met de samenwerking. “We danken Noot Personenvervoer voor hun drive om het Wmo-vervoer met onze zero-emissie technologie te realiseren. Dit levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de lokale energietransitie.”

Participatie

In Den Haag maken ongeveer 15.000 ouderen en mensen met een beperking gebruik van het Wmo-vervoer. Dankzij het aanvullend vervoer (AV), in de Hofstad beter bekend als AV 070, kunnen mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en actief deelnemen aan de maatschappij.

Louwman BYD en Noot Personenvervoer elektrificeren Haags WMO-vervoer | Fleet&Mobility

Louwman BYD en Noot Personenvervoer elektrificeren Haags WMO-vervoer

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Lucas van Schijndel (General manager Louwman BYD), Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Eric Louwman (President Louwman Group). (Foto: Louwman)

Louwman BYD leverde de volledig elektrische auto’s, nadat er een inkooptraject voor emissievrij vervoer werd uitgeschreven. Louwman kwam daarbij als winnaar uit de bus. “De nieuwe BYD ATTO 3 combineert duurzaamheid met innovatieve Blade Battery technologie en een uitstekende binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers”, zegt directeur Eric Louwman over de auto’s.

Goede ervaringen

Noot Personenvervoer laat weten blij te zijn met de geleverde voertuigen. “Gezien de goede ervaringen die we met Louwman in het verleden hebben opgedaan, is er bij ons alle vertrouwen in het voor Nederland nieuwe merk BYD”, zegt Noot-directeur Martijn Kersing daarover. “We kijken wederom uit naar een fijne samenwerking met deze gedreven organisatie.”

Ook Eric Louwman is blij met de samenwerking. “We danken Noot Personenvervoer voor hun drive om het Wmo-vervoer met onze zero-emissie technologie te realiseren. Dit levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de lokale energietransitie.”

Participatie

In Den Haag maken ongeveer 15.000 ouderen en mensen met een beperking gebruik van het Wmo-vervoer. Dankzij het aanvullend vervoer (AV), in de Hofstad beter bekend als AV 070, kunnen mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en actief deelnemen aan de maatschappij.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.