Leasebuddy verandert naam in Movebuddy

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Movebuddy)

De naamsverandering ‘reflecteert niet alleen een uitbreiding van onze services, maar ook onze visie op complete, zorgeloze zakelijke mobiliteit’, schrijft het bedrijf.

Het voormalige Leasebuddy is sinds 2017 actief in de autoleasemarkt. Het bedrijf biedt een dashboard aan waarin wagenparkbeheerders alles over het wagenpark kunnen zien. ‘Van het vergelijken van leaseoffertes tot het beheer van een divers wagenpark, alles wordt overzichtelijk en beheersbaar gemaakt.’

Het bedrijf doet dit onder andere voor Triple IT, Albron, Thuisbezorgd, Söderberg & Partners en A Brand New Day.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Leasebuddy verandert naam in Movebuddy | Fleet&Mobility

Leasebuddy verandert naam in Movebuddy

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Movebuddy)

De naamsverandering ‘reflecteert niet alleen een uitbreiding van onze services, maar ook onze visie op complete, zorgeloze zakelijke mobiliteit’, schrijft het bedrijf.

Het voormalige Leasebuddy is sinds 2017 actief in de autoleasemarkt. Het bedrijf biedt een dashboard aan waarin wagenparkbeheerders alles over het wagenpark kunnen zien. ‘Van het vergelijken van leaseoffertes tot het beheer van een divers wagenpark, alles wordt overzichtelijk en beheersbaar gemaakt.’

Het bedrijf doet dit onder andere voor Triple IT, Albron, Thuisbezorgd, Söderberg & Partners en A Brand New Day.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.