Duitse scooterfabrikant Unu vraagt uitstel van betaling aan

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock).

De online verkoop van scooters is voorlopig gestaakt. “Doel is de bedrijfsactiviteiten ondanks de surceance onverminderd voort te zetten en dit te benutten om een sterke partner te vinden die samen met ons een stabiele toekomst voor Unu ontwikkelt”, aldus de verklaring. Unu roept eventuele belangstellenden op zich te melden bij de bewindvoerder. 

Unu benadrukt dat de scooters gewoon door kunnen blijven rijden, ook als ze op een abonnement rijden. Wie een scooter heeft besteld, wordt echter in onzekerheid gelaten. “We stemmen dat af met de bewindvoerder.” Volgens Duitse bronnen telt het bedrijf momenteel nog zo’n 50 werknemers. Tijdens de pandemie moest Unu de productie al enkele maanden stil leggen vanwege een tekort aan chips. 

Duitse scooterfabrikant Unu vraagt uitstel van betaling aan | Fleet&Mobility

Duitse scooterfabrikant Unu vraagt uitstel van betaling aan

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock).

De online verkoop van scooters is voorlopig gestaakt. “Doel is de bedrijfsactiviteiten ondanks de surceance onverminderd voort te zetten en dit te benutten om een sterke partner te vinden die samen met ons een stabiele toekomst voor Unu ontwikkelt”, aldus de verklaring. Unu roept eventuele belangstellenden op zich te melden bij de bewindvoerder. 

Unu benadrukt dat de scooters gewoon door kunnen blijven rijden, ook als ze op een abonnement rijden. Wie een scooter heeft besteld, wordt echter in onzekerheid gelaten. “We stemmen dat af met de bewindvoerder.” Volgens Duitse bronnen telt het bedrijf momenteel nog zo’n 50 werknemers. Tijdens de pandemie moest Unu de productie al enkele maanden stil leggen vanwege een tekort aan chips.