`Te weinig aandacht ev in Energieakkoord`

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens TNM staat Nederland op een kruispunt en is krachtig beleid nodig om de koploperspositie op het gebied van elektrische mobiliteit vast te houden. Zo is de organisatie bang dat een te snelle afbouw van de fiscale stimuleringsmaatregelen de voorsprong teniet zal doen. Ook moet er een oplossing komen voor het wegvallen van Stichting E-laad zodat de uitrol van publieke laadpunten weer kan worden opgepakt.

Verder zou elektrisch vervoer een belangrijke rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van groene energie.

Tesla
The New Motion maakte gisteren bekend een samenwerking te hebben gesloten met Tesla. Nederlandse en Belgische klanten worden thuis en bij hun werk voorzien van een oplaadpunt dat TNM plaatst en onderhoudt.