Chevin lanceert mkb-fleetsoftware

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Paul Verkinderen stelt dat veel organisaties nog verouderde systemen, spreadsheets en papierwerk voor hun vlootbeheer gebruiken. (Foto: Chevin)

Dat meldt Chevin vandaag.

De nieuwe fleetmanagementsoftware is goedkoper dan het reeds bestaande Fleetwave, dat zich vooral op het beheer van grote wagenparken richt.

Schrappen

Volgens Chevin komt de prijsdaling doordat allerlei extra opties die voor mkb-bedrijven minder relevant zijn, eruit gelaten zijn. Zoals het schrappen van de projectmanagement- en configuratiediensten.

Paul Verkinderen, vicepresident voor EMEA-sales bij Chevin, stelt dat veel organisaties nog verouderde systemen, spreadsheets en papierwerk voor hun vlootbeheer gebruiken. “Core helpt mkb-bedrijven om hun processen te optimaliseren via een cloud gebaseerde oplossing.”

Obstakels

Voor het mkb en kleinere organisaties zijn volgens Verkinderen de grootste obstakels om software voor fleetmanagement aan te schaffen de initiële investering en de langere levertijd. “Door een voorgeconfigureerde versie te ontwikkelen van ons product, die na installatie kan worden uitgebreid met extra functies, is het product toegankelijk geworden voor een breder publiek.”

Chevin lanceert mkb-fleetsoftware | Fleet&Mobility

Chevin lanceert mkb-fleetsoftware

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Paul Verkinderen stelt dat veel organisaties nog verouderde systemen, spreadsheets en papierwerk voor hun vlootbeheer gebruiken. (Foto: Chevin)

Dat meldt Chevin vandaag.

De nieuwe fleetmanagementsoftware is goedkoper dan het reeds bestaande Fleetwave, dat zich vooral op het beheer van grote wagenparken richt.

Schrappen

Volgens Chevin komt de prijsdaling doordat allerlei extra opties die voor mkb-bedrijven minder relevant zijn, eruit gelaten zijn. Zoals het schrappen van de projectmanagement- en configuratiediensten.

Paul Verkinderen, vicepresident voor EMEA-sales bij Chevin, stelt dat veel organisaties nog verouderde systemen, spreadsheets en papierwerk voor hun vlootbeheer gebruiken. “Core helpt mkb-bedrijven om hun processen te optimaliseren via een cloud gebaseerde oplossing.”

Obstakels

Voor het mkb en kleinere organisaties zijn volgens Verkinderen de grootste obstakels om software voor fleetmanagement aan te schaffen de initiële investering en de langere levertijd. “Door een voorgeconfigureerde versie te ontwikkelen van ons product, die na installatie kan worden uitgebreid met extra functies, is het product toegankelijk geworden voor een breder publiek.”