Alphabet breidt uit naar Rusland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alphabet naar Rusland. (foto: Shutterstock)

Alphabet International maakt vandaag bekend uit te breiden naar Rusland. Het gaat daar samenwerken met leasemaatschappij Major Profi. Onlangs kondigde Alphabet al aan de stap naar Servië te maken. Inmiddels is de leasedivisie van BMW actief in 23 landen.

Lees hier een interview met de Nederlandse topman van Alphabet, Norbert van den Eijnden.

Major Profi is in 2008 opgericht in Moskou en behoort naar eigen zeggen bij de vijf grootste bedrijven in de operational Lease markt in Rusland. Het bedrijf is onderdeel van Major Auto, de officiële dealer voor 42 automerken en al meer dan 20 jaar actief.

Alphabet breidt uit naar Rusland | Fleet&Mobility

Alphabet breidt uit naar Rusland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alphabet naar Rusland. (foto: Shutterstock)

Alphabet International maakt vandaag bekend uit te breiden naar Rusland. Het gaat daar samenwerken met leasemaatschappij Major Profi. Onlangs kondigde Alphabet al aan de stap naar Servië te maken. Inmiddels is de leasedivisie van BMW actief in 23 landen.

Lees hier een interview met de Nederlandse topman van Alphabet, Norbert van den Eijnden.

Major Profi is in 2008 opgericht in Moskou en behoort naar eigen zeggen bij de vijf grootste bedrijven in de operational Lease markt in Rusland. Het bedrijf is onderdeel van Major Auto, de officiële dealer voor 42 automerken en al meer dan 20 jaar actief.