Ford gaat samenwerking aan met Targa Telematics

Redactie Redactie
• Laatste update:
De overeenkomst met Ford volgt op soortgelijke overeenkomsten met andere grote spelers in de auto-industrie. (Foto: Shutterstock)

In samenwerking met Ford Pro, de divisie die zich richt op commerciële voertuigen en fleet klanten, zullen fleet data stromen rechtstreeks worden geïntegreerd in het platform van Targa Telematics, waardoor nieuwe mobiliteitsdiensten mogelijk worden op aangesloten apparaten. 

Volgens Alberto Falcione, VP Sales bij Targa Telematics, zal het partnerschap met Ford hen in staat stellen zich te richten op wereldwijde data-integratie. “Deze samenwerking helpt onze strategie te versterken om datastromen te integreren van de in-voertuig systemen van elke afzonderlijke fabrikant.” De overeenkomst met Ford volgt op soortgelijke overeenkomsten met andere grote spelers in de auto-industrie.