Inkoopmanagement

Ford sluit zich aan bij Webfleet

(Foto: Webfleet)

Ford heeft zich aangesloten bij OEM.connect van Webfleet, het fleet management programma van Bridgestone. Personenauto’s en bestelwagens van Ford, ook in Nederland, met ingebouwde connectivity worden verbonden met het Webfleet serviceplatform. Hiermee zijn aftermarket hardware installaties overbodig, meldt Webfleet in een persbericht.

Het enige dat nodig is om de voertuigen te verbinden is het Vehicle Identification Number VIN. Webfleet gebruikt deze data om fleetmanagers duidelijke en werkbare inzichten te bieden ter ondersteuning van het terugdringen van operationele kosten, groen en veilig rijden. 

“De samenwerking met Ford  onderstreept hoe belangrijk telematica zijn voor fleets”, zegt Taco van der Leij, vice president van Webfleet Europe.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ford sluit zich aan bij Webfleet | Fleet&Mobility
Inkoopmanagement

Ford sluit zich aan bij Webfleet

(Foto: Webfleet)

Ford heeft zich aangesloten bij OEM.connect van Webfleet, het fleet management programma van Bridgestone. Personenauto’s en bestelwagens van Ford, ook in Nederland, met ingebouwde connectivity worden verbonden met het Webfleet serviceplatform. Hiermee zijn aftermarket hardware installaties overbodig, meldt Webfleet in een persbericht.

Het enige dat nodig is om de voertuigen te verbinden is het Vehicle Identification Number VIN. Webfleet gebruikt deze data om fleetmanagers duidelijke en werkbare inzichten te bieden ter ondersteuning van het terugdringen van operationele kosten, groen en veilig rijden. 

“De samenwerking met Ford  onderstreept hoe belangrijk telematica zijn voor fleets”, zegt Taco van der Leij, vice president van Webfleet Europe.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie