Ford sluit zich aan bij Webfleet

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Webfleet)

Het enige dat nodig is om de voertuigen te verbinden is het Vehicle Identification Number VIN. Webfleet gebruikt deze data om fleetmanagers duidelijke en werkbare inzichten te bieden ter ondersteuning van het terugdringen van operationele kosten, groen en veilig rijden. 

“De samenwerking met Ford  onderstreept hoe belangrijk telematica zijn voor fleets”, zegt Taco van der Leij, vice president van Webfleet Europe.

Ford sluit zich aan bij Webfleet | Fleet&Mobility

Ford sluit zich aan bij Webfleet

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Webfleet)

Het enige dat nodig is om de voertuigen te verbinden is het Vehicle Identification Number VIN. Webfleet gebruikt deze data om fleetmanagers duidelijke en werkbare inzichten te bieden ter ondersteuning van het terugdringen van operationele kosten, groen en veilig rijden. 

“De samenwerking met Ford  onderstreept hoe belangrijk telematica zijn voor fleets”, zegt Taco van der Leij, vice president van Webfleet Europe.