Inkoopplatformen autolease gaan samen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management.

De nieuwe inkooporganisatie vertegenwoordigt 24 autoleasemaatschappijen met een gezamenlijke vloot van ruim 100 duizend voertuigen. De meeste leden van AIC staan in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Norbert Karthaus, directeur van Hiltermann Lease, is benoemd tot voorzitter.

Lees meer op Automotive Management.

Inkoopplatformen autolease gaan samen | Fleet&Mobility

Inkoopplatformen autolease gaan samen

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management.

De nieuwe inkooporganisatie vertegenwoordigt 24 autoleasemaatschappijen met een gezamenlijke vloot van ruim 100 duizend voertuigen. De meeste leden van AIC staan in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Norbert Karthaus, directeur van Hiltermann Lease, is benoemd tot voorzitter.

Lees meer op Automotive Management.