Lexpoint levert tien leenauto’s aan Stokvis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe Volkwagens zijn onderdeel van een – meer dan honderd auto’s tellend – wagenpark dat door het Hoofddorpse autoschadeherstelbedrijf wordt inzet als vervangend vervoer voor beschadigde voertuigen. Bas Jan van Groenigen heeft de meest recente aanwinsten namens Lexpoint Lease geleverd aan directeur Cor Webbe van Stokvis Autoschade Service.

Lexpoint levert tien leenauto’s aan Stokvis | Fleet&Mobility

Lexpoint levert tien leenauto’s aan Stokvis

Redactie Redactie
• Laatste update:

De nieuwe Volkwagens zijn onderdeel van een – meer dan honderd auto’s tellend – wagenpark dat door het Hoofddorpse autoschadeherstelbedrijf wordt inzet als vervangend vervoer voor beschadigde voertuigen. Bas Jan van Groenigen heeft de meest recente aanwinsten namens Lexpoint Lease geleverd aan directeur Cor Webbe van Stokvis Autoschade Service.