Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD Automotive opent experience centre

ALD Automotive heeft gisteren het nieuwe kantoor geopend in Hoofddorp. In het verbouwde pand is een mobility experience centre ingericht, waar klanten een eigen mobiliteitsplan kunnen samenstellen. Een leaseplan op maat, zoals ALD het noemt.

ALD-directeur Carel Bal: “Het is noodzaak dat de leasebranche zich aanpast aan de veranderende markt. Mobiliteit wordt steeds complexer voor bedrijven. Verandering lijkt tegenwoordig wel de norm in de leasebranche. Bedrijven kunnen in ons centre vrijblijvend terecht om ideeën op te doen voor duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap en kostenbesparing.”

Het experience centre is tot stand gekomen in samenwerking met Tinker (bureau voor belevingscommunicatie) en architectenbureau Ex Interiors. In het centre hangen 19 beeldschermen, waardoor een 360 graden visuele ervaring is opgesteld. Via serious gaming kunnen onder andere fleet- en mobioliteitsmanagers hun eigen mobiliteitssituatie uittekenen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD Automotive opent experience centre | Fleet&Mobility

ALD Automotive opent experience centre

Redactie Redactie
• Laatste update:

ALD-directeur Carel Bal: “Het is noodzaak dat de leasebranche zich aanpast aan de veranderende markt. Mobiliteit wordt steeds complexer voor bedrijven. Verandering lijkt tegenwoordig wel de norm in de leasebranche. Bedrijven kunnen in ons centre vrijblijvend terecht om ideeën op te doen voor duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap en kostenbesparing.”

Het experience centre is tot stand gekomen in samenwerking met Tinker (bureau voor belevingscommunicatie) en architectenbureau Ex Interiors. In het centre hangen 19 beeldschermen, waardoor een 360 graden visuele ervaring is opgesteld. Via serious gaming kunnen onder andere fleet- en mobioliteitsmanagers hun eigen mobiliteitssituatie uittekenen.