Leasing en verhuur

Laatste update:

Alphabet: vaker schade met winterbanden

Leasemaatschappij Alphabet constateerde op basis van een analyse van het eigen leasepark dat het aantal schadegevallen bij leaserijders met winterbanden ruim een procent hoger ligt dan bij leaserijders die in de winter doorrijden op zomerbanden.
Alphabet analyseerde de inzet van winterbanden bij meer dan 20.000 leaseauto’s. Hieruit blijkt dat in de milde winters van 2013, 2014 en 2015 ruim 24 procent van de auto’s met winterbanden schade reed. Dit is ruim een procent meer dan bij de auto’s die op zomerbanden reden.
Lees meer op Automotive Werkplaats

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Alphabet: vaker schade met winterbanden | Fleet&Mobility

Alphabet: vaker schade met winterbanden

Redactie Redactie
• Laatste update: