Leaseregistraties in de lift

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC. 

Volkswagen is marktleider met een marktaandeel van 17,7 procent. Het merk levert momenteel heel veel plug-in Golfjes en Passats uit. Peugeot volgt met 10,7 procent, dat percentage zal in de komende maanden nog stijgen als gevolg van de uitlevering van ruim 11 duizend Peugeots 308 met dit jaar nog 14% bijtelling. Renault volgt met 9,5 procent.

Ook de totale registraties lagen in oktober hoger. Er zijn vorige maand 39.005 nieuwe personenauto’s op naam gezet, 11,1 procent meer dan in oktober 2014.   

 

Leaseregistraties in de lift | Fleet&Mobility

Leaseregistraties in de lift

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit cijfers van RDC. 

Volkswagen is marktleider met een marktaandeel van 17,7 procent. Het merk levert momenteel heel veel plug-in Golfjes en Passats uit. Peugeot volgt met 10,7 procent, dat percentage zal in de komende maanden nog stijgen als gevolg van de uitlevering van ruim 11 duizend Peugeots 308 met dit jaar nog 14% bijtelling. Renault volgt met 9,5 procent.

Ook de totale registraties lagen in oktober hoger. Er zijn vorige maand 39.005 nieuwe personenauto’s op naam gezet, 11,1 procent meer dan in oktober 2014.