Voedselbank zamelt elektrisch in

Redactie Redactie
• Laatste update:

De door Terberg geleverde Nissan wordt door Voedselbank Ondiep ingezet voor het afleggen van zijn dagelijkse ronden langs toeleverende supermarkten. Voor de energievoorziening van de koelinstallatie zorgen zonnepanelen op het dak van de auto.

Dankzij de nieuwe Utrechtse milieuwetgeving mocht de huidige, uit 1972 daterende bestelbus van de voedselbank het centrum van Utrecht niet meer in. Diezelfde gemeente heeft nu een laadpaal geregeld vlakbij de locatie van de voedselbank, waarmee de nieuwe elektrische besteller kan worden opgeladen.

Voedselbank zamelt elektrisch in | Fleet&Mobility

Voedselbank zamelt elektrisch in

Redactie Redactie
• Laatste update:

De door Terberg geleverde Nissan wordt door Voedselbank Ondiep ingezet voor het afleggen van zijn dagelijkse ronden langs toeleverende supermarkten. Voor de energievoorziening van de koelinstallatie zorgen zonnepanelen op het dak van de auto.

Dankzij de nieuwe Utrechtse milieuwetgeving mocht de huidige, uit 1972 daterende bestelbus van de voedselbank het centrum van Utrecht niet meer in. Diezelfde gemeente heeft nu een laadpaal geregeld vlakbij de locatie van de voedselbank, waarmee de nieuwe elektrische besteller kan worden opgeladen.