Travelcard en Vakgarage voegen onderhoudsbetaling toe aan tankpas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vakgarage richt zich in eerste instantie op zzp`ers en mkb`ers, die een eigen auto hebben maar wel met een tankpas. “Met deze samenwerking krijgt de klant maandelijks een factuur voor alle kosten”, zegt Vishal Durgaram, marketingmanager van Vakgarage.

Ongeveer 350 duizend zakelijk rijders hebben geen leaseauto. “Vaak wordt er in deze gevallen wel gebruik gemaakt van een tankpas”, vertelt Durgaram.

In eerste instantie wordt de dienst aangeboden aan alle klanten van tankpas.nl, daarna wordt het product verder uitgerold naar de directe klanten van Travelcard. Als deze fase achter de rug is wordt bepaald hoe de rest van de markt bewerkt wordt. Deze service is namelijk ook interessant voor partijen welke gebruik maken van financial lease constructies.

Travelcard en Vakgarage voegen onderhoudsbetaling toe aan tankpas | Fleet&Mobility

Travelcard en Vakgarage voegen onderhoudsbetaling toe aan tankpas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vakgarage richt zich in eerste instantie op zzp`ers en mkb`ers, die een eigen auto hebben maar wel met een tankpas. “Met deze samenwerking krijgt de klant maandelijks een factuur voor alle kosten”, zegt Vishal Durgaram, marketingmanager van Vakgarage.

Ongeveer 350 duizend zakelijk rijders hebben geen leaseauto. “Vaak wordt er in deze gevallen wel gebruik gemaakt van een tankpas”, vertelt Durgaram.

In eerste instantie wordt de dienst aangeboden aan alle klanten van tankpas.nl, daarna wordt het product verder uitgerold naar de directe klanten van Travelcard. Als deze fase achter de rug is wordt bepaald hoe de rest van de markt bewerkt wordt. Deze service is namelijk ook interessant voor partijen welke gebruik maken van financial lease constructies.