VNA werkt aan voorstel kilometerheffing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dat moet wel een systeem zijn waarbij gedifferentieerd wordt naar tijd, plaats en milieu. Bovendien moet het een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid, anders heeft het geen zin het huidige systeem om te gooien.”

In aanloop naar de verkiezingen van maart 2017 werkt VNA de komende tijd samen met andere automotive stakeholders aan een plan richting de overheid om het rekeningrijden weer onder de aandacht te brengen. “Lange tijd is dit onderwerp onbespreekbaar geweest, maar de deur staat in Den Haag weer op een kier. Dat moet ook wel want met de aantrekkende economie raken de wegen weer voller, we hopen dat de overheid de handschoen dit keer wel oppakt.”

Lees meer op Automotive Management

VNA werkt aan voorstel kilometerheffing | Fleet&Mobility

VNA werkt aan voorstel kilometerheffing

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dat moet wel een systeem zijn waarbij gedifferentieerd wordt naar tijd, plaats en milieu. Bovendien moet het een bijdrage leveren aan de bereikbaarheid, anders heeft het geen zin het huidige systeem om te gooien.”

In aanloop naar de verkiezingen van maart 2017 werkt VNA de komende tijd samen met andere automotive stakeholders aan een plan richting de overheid om het rekeningrijden weer onder de aandacht te brengen. “Lange tijd is dit onderwerp onbespreekbaar geweest, maar de deur staat in Den Haag weer op een kier. Dat moet ook wel want met de aantrekkende economie raken de wegen weer voller, we hopen dat de overheid de handschoen dit keer wel oppakt.”

Lees meer op Automotive Management