Leasing en verhuur

Laatste update:

Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt

Klanten van TUI, de grootste touroperator ter wereld, kunnen met ingang van deze week ook in Nederland auto’s huren via TUI.

Dit meldt TUI.

TUI Cars fungeert als broker voor bekende bedrijven als Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Sixt en Avis. De site biedt vakantiegangers de mogelijkheid om online huurauto’s te zoeken en te reserveren. Het bedrijf claimt dat wereldwijd op meer dan vierduizend locaties een auto gehuurd kan worden. TUI Cars profileert zich door het grote aanbod, ongelimiteerde kilometrages, verregaande verzekering van risico’s en kosteloos wijzigen tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

TUI Cars bestond al langer in de Duitstalige landen en wordt nu ook in Nederland gelanceerd.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt

Klanten van TUI, de grootste touroperator ter wereld, kunnen met ingang van deze week ook in Nederland auto’s huren via TUI.

Dit meldt TUI.

TUI Cars fungeert als broker voor bekende bedrijven als Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Sixt en Avis. De site biedt vakantiegangers de mogelijkheid om online huurauto’s te zoeken en te reserveren. Het bedrijf claimt dat wereldwijd op meer dan vierduizend locaties een auto gehuurd kan worden. TUI Cars profileert zich door het grote aanbod, ongelimiteerde kilometrages, verregaande verzekering van risico’s en kosteloos wijzigen tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

TUI Cars bestond al langer in de Duitstalige landen en wordt nu ook in Nederland gelanceerd.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten