Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt

Maarten Maarten
• Laatste update:

Dit meldt TUI.

TUI Cars fungeert als broker voor bekende bedrijven als Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Sixt en Avis. De site biedt vakantiegangers de mogelijkheid om online huurauto’s te zoeken en te reserveren. Het bedrijf claimt dat wereldwijd op meer dan vierduizend locaties een auto gehuurd kan worden. TUI Cars profileert zich door het grote aanbod, ongelimiteerde kilometrages, verregaande verzekering van risico’s en kosteloos wijzigen tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

TUI Cars bestond al langer in de Duitstalige landen en wordt nu ook in Nederland gelanceerd.

Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt | Fleet&Mobility

Touroperator TUI ontsluit Nederlandse autoverhuurmarkt

Maarten Maarten
• Laatste update:

Dit meldt TUI.

TUI Cars fungeert als broker voor bekende bedrijven als Europcar, Alamo, Budget, Hertz, Sixt en Avis. De site biedt vakantiegangers de mogelijkheid om online huurauto’s te zoeken en te reserveren. Het bedrijf claimt dat wereldwijd op meer dan vierduizend locaties een auto gehuurd kan worden. TUI Cars profileert zich door het grote aanbod, ongelimiteerde kilometrages, verregaande verzekering van risico’s en kosteloos wijzigen tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

TUI Cars bestond al langer in de Duitstalige landen en wordt nu ook in Nederland gelanceerd.