Casper van Vulpen commercieel manager Mobility Service Finance

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Mobility Service Finance (MSF) richt zich op mkb-ondernemers die een auto willen maar geen lening krijgen van de bank. Zij kunnen kiezen uit het aanbod nieuwe en jonggebruikte auto’s van garagisten die het label voeren. Het label werd in januari van dit jaar gelanceerd.

In januari zei directeur Paul Harms tegen Fleet&Mobility dat MSF mikte op 500 aangesloten garagisten aan het eind van 2017. Op dit moment zegt het bedrijf met ruim 250 garagisten zaken te doen. Gezamenlijk adverteren zij ruim 10 duizend personenauto’s en bedrijfswagens.

Om de groei van het label verder aan te jagen heeft Mobility Service Nederland nu dus Casper van Vulpen aangesteld als commercieel manager voor MSF. Hij moet de proposite van volledig digitale dienstverlening zonder lange wachttijden onder mkb’ers aan de man brengen. Volgens Mobility Service Nederland is hun volledig gedigitaliseerde proces een unicum in Europa.

Hiervoor was Van Vulpen werkzaam als manager sales en marketing bij Xpofleet.

Casper van Vulpen commercieel manager Mobility Service Finance | Fleet&Mobility

Casper van Vulpen commercieel manager Mobility Service Finance

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Mobility Service Finance (MSF) richt zich op mkb-ondernemers die een auto willen maar geen lening krijgen van de bank. Zij kunnen kiezen uit het aanbod nieuwe en jonggebruikte auto’s van garagisten die het label voeren. Het label werd in januari van dit jaar gelanceerd.

In januari zei directeur Paul Harms tegen Fleet&Mobility dat MSF mikte op 500 aangesloten garagisten aan het eind van 2017. Op dit moment zegt het bedrijf met ruim 250 garagisten zaken te doen. Gezamenlijk adverteren zij ruim 10 duizend personenauto’s en bedrijfswagens.

Om de groei van het label verder aan te jagen heeft Mobility Service Nederland nu dus Casper van Vulpen aangesteld als commercieel manager voor MSF. Hij moet de proposite van volledig digitale dienstverlening zonder lange wachttijden onder mkb’ers aan de man brengen. Volgens Mobility Service Nederland is hun volledig gedigitaliseerde proces een unicum in Europa.

Hiervoor was Van Vulpen werkzaam als manager sales en marketing bij Xpofleet.