Terberg lanceert online vraagbaak voor zzp’ers

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Voor vragen en advies kunnen zzp'ers terecht op de nieuwe site van Terberg. (Foto: Shutterstock)

De leasemaatschappij heeft specifiek voor zzp’ers een website ontwikkeld. Hier kunnen zij terecht voor advies en de meest uiteenlopende vragen over lease en mobiliteit. Aan het platform zijn diverse deskundigen verbonden, waaronder fiscalisten, die advies op maat kunnen geven, zo is te lezen in een persbericht dat de leasemaatschappij vandaag heeft verstuurd.

Wat is de meest verstandig optie: zakelijke of privélease? En wat doe je als je nog geen jaarcijfers hebt, terwijl je die nodig hebt voor zakelijke lease? Volgens Terberg zijn er ook andere wegen naar een leasecontract en de nieuwe website moet de zzp’ers daarbij helpen en ondersteunen. 

Vorige maand ontving Terberg het keurmerk Private Lease.

Terberg lanceert online vraagbaak voor zzp’ers | Fleet&Mobility

Terberg lanceert online vraagbaak voor zzp’ers

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Voor vragen en advies kunnen zzp'ers terecht op de nieuwe site van Terberg. (Foto: Shutterstock)

De leasemaatschappij heeft specifiek voor zzp’ers een website ontwikkeld. Hier kunnen zij terecht voor advies en de meest uiteenlopende vragen over lease en mobiliteit. Aan het platform zijn diverse deskundigen verbonden, waaronder fiscalisten, die advies op maat kunnen geven, zo is te lezen in een persbericht dat de leasemaatschappij vandaag heeft verstuurd.

Wat is de meest verstandig optie: zakelijke of privélease? En wat doe je als je nog geen jaarcijfers hebt, terwijl je die nodig hebt voor zakelijke lease? Volgens Terberg zijn er ook andere wegen naar een leasecontract en de nieuwe website moet de zzp’ers daarbij helpen en ondersteunen. 

Vorige maand ontving Terberg het keurmerk Private Lease.