Leasing en verhuur

Laatste update:

Mediamarkt en Directlease starten Fiat 500-actie

Mediamarkt en Directlease gaan samen tijdelijk drie Fiat 500 modellen aanbieden via een leaseconstructie. Het gaat om de Fiat 500 1.0 Hybrid, 500 Cabrio en de 500 E. Volgens de aanbieders ligt de prijs 15 procent onder de huidige tarieven.

De actie loopt van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 3 september 2023 en is onderdeel van de ‘Back to School’ campagne van de winkelketen. Niek Westerhof, manager private lease bij Directlease, ziet de samenwerking als kans om zichtbaar te worden bij het Nederlandse publiek. “We verwachten met de voor deze actie gekozen modellen en het daarbij vastgestelde leasetarief veel consumenten te bereiken”.

Mediamarkt had in 2012 ook al een actie, met de Fiat Panda. De actie van dit jaar lijkt een herhaling uit 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden voor 199 euro per maand. Het start maandbedrag begint nu bij 249 euro voor de 500 Hybrid.

Lees meer op Automotive-online.nl.

Mediamarkt en Directlease starten Fiat 500-actie | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Laatste update:

Mediamarkt en Directlease starten Fiat 500-actie

Mediamarkt en Directlease gaan samen tijdelijk drie Fiat 500 modellen aanbieden via een leaseconstructie. Het gaat om de Fiat 500 1.0 Hybrid, 500 Cabrio en de 500 E. Volgens de aanbieders ligt de prijs 15 procent onder de huidige tarieven.

De actie loopt van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 3 september 2023 en is onderdeel van de ‘Back to School’ campagne van de winkelketen. Niek Westerhof, manager private lease bij Directlease, ziet de samenwerking als kans om zichtbaar te worden bij het Nederlandse publiek. “We verwachten met de voor deze actie gekozen modellen en het daarbij vastgestelde leasetarief veel consumenten te bereiken”.

Mediamarkt had in 2012 ook al een actie, met de Fiat Panda. De actie van dit jaar lijkt een herhaling uit 2014, toen Mediamarkt en Leaseplan voor het eerst een Fiat 500 aanboden voor 199 euro per maand. Het start maandbedrag begint nu bij 249 euro voor de 500 Hybrid.

Lees meer op Automotive-online.nl.