Bochane Groep koopt Aspire Lease

Overname • De naam Aspire Lease blijft behouden en de medewerkers blijven in dienst.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Ritsaert Menick en Thijs Bochane (midden). (Foto: Bochane Groep).

Bochane Groep neemt per 11 maart 2024 Aspire Lease over, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Bochane breidt met de overname zijn aanwezigheid uit in Almere, waar ook Bochane Lease is gevestigd. “Deze strategische zet stelt ons in staat om de groei van Aspire Lease verder vorm te geven, naast de expansie van Bochane Lease, Bochane autoverhuur en Van Oort Truckrent”, zegt eigenaar Thijs Bochane.

De naam Aspire Lease blijft behouden en de medewerkers van Aspire Lease blijven in dienst van het bedrijf en worden werkzaam vanuit Almere.

Ritsaert Menick is een van de aandeelhouders van Aspire Lease. Menick verkocht in 2016 ook al een leasebedrijf, Bright Lease, aan ALD.

Bochane Lease staat op plek 34 van de nieuwste Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het leasebedrijf heeft per 1 juli 2023 een vloot van 2.336 voertuigen, waarvan 2.102 operational lease. Aspire Lease staat niet in de Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Bochane Groep koopt Aspire Lease | Fleet&Mobility

Bochane Groep koopt Aspire Lease

Overname • De naam Aspire Lease blijft behouden en de medewerkers blijven in dienst.
Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Ritsaert Menick en Thijs Bochane (midden). (Foto: Bochane Groep).

Bochane Groep neemt per 11 maart 2024 Aspire Lease over, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Bochane breidt met de overname zijn aanwezigheid uit in Almere, waar ook Bochane Lease is gevestigd. “Deze strategische zet stelt ons in staat om de groei van Aspire Lease verder vorm te geven, naast de expansie van Bochane Lease, Bochane autoverhuur en Van Oort Truckrent”, zegt eigenaar Thijs Bochane.

De naam Aspire Lease blijft behouden en de medewerkers van Aspire Lease blijven in dienst van het bedrijf en worden werkzaam vanuit Almere.

Ritsaert Menick is een van de aandeelhouders van Aspire Lease. Menick verkocht in 2016 ook al een leasebedrijf, Bright Lease, aan ALD.

Bochane Lease staat op plek 34 van de nieuwste Automotive Leasemaatschappij Top 60. Het leasebedrijf heeft per 1 juli 2023 een vloot van 2.336 voertuigen, waarvan 2.102 operational lease. Aspire Lease staat niet in de Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.