Gertjan Sybrandi (Stedin) Mobiliteitsmanager van het jaar 2018

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gertjan Sybrandi (r) ontvangt de prijs uit handen van Arjen Juurlink, de winnaar van vorig jaar.

Gerjan Sybrandi, hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin, is zojuist verkozen tot Mobiliteitsmanager van jaar 2018 op het Fleet Mobility Live event dat vandaag in de Rotterdamse Van Nelle fabriek wordt gehouden. Naast Sybrandi waren Eric Versluis (Rabobank) en het duo Randolph Delwel en Leen den Bakker (IBM) genomineerd voor deze prijs.Fleet&Mobility interviewde Stedin in maart over hun nieuwe mobiliteitsbeleid, dat bijna helemaal in het teken staat van elektrisch rijden.

De vakjury prees Sybrandi als een ‘realistisch bruggenbouwer die overzicht behoudt. Een goed luisteraar, met hoge gunfactor, die de verschillende belangen begrijpt, ook in situaties die weerstand oproepen tot resultaat komt.’ Sybrandi werd ook verkozen vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden; in 2020 wil hij uisluitend volledig elektrische auto’s inzetten. Daarnaast is er vanaf begin dit jaar geen instroom meer van fossiele brandstof aangedreven auto’s.

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Fleet&Mobility is mediapartner van Fleet Mobility Live.

Gertjan Sybrandi (Stedin) Mobiliteitsmanager van het jaar 2018 | Fleet&Mobility

Gertjan Sybrandi (Stedin) Mobiliteitsmanager van het jaar 2018

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gertjan Sybrandi (r) ontvangt de prijs uit handen van Arjen Juurlink, de winnaar van vorig jaar.

Gerjan Sybrandi, hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin, is zojuist verkozen tot Mobiliteitsmanager van jaar 2018 op het Fleet Mobility Live event dat vandaag in de Rotterdamse Van Nelle fabriek wordt gehouden. Naast Sybrandi waren Eric Versluis (Rabobank) en het duo Randolph Delwel en Leen den Bakker (IBM) genomineerd voor deze prijs.Fleet&Mobility interviewde Stedin in maart over hun nieuwe mobiliteitsbeleid, dat bijna helemaal in het teken staat van elektrisch rijden.

De vakjury prees Sybrandi als een ‘realistisch bruggenbouwer die overzicht behoudt. Een goed luisteraar, met hoge gunfactor, die de verschillende belangen begrijpt, ook in situaties die weerstand oproepen tot resultaat komt.’ Sybrandi werd ook verkozen vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden; in 2020 wil hij uisluitend volledig elektrische auto’s inzetten. Daarnaast is er vanaf begin dit jaar geen instroom meer van fossiele brandstof aangedreven auto’s.

De jury bestaat uit Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Fleet&Mobility is mediapartner van Fleet Mobility Live.