Hertz houdt BNR-verslaggevers mobiel

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Hertz-directeur Henk van den Helder en hoofdredacteur Sjors Fröhlich bij de hoofdingang van de FD Mediagroep. (Foto: Hertz)

De samenwerking tussen radiozender BNR en Hertz is gecontinueerd door twee jaar lang zes voertuigen ter beschikking te stellen. Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR: “Ik ben erg content met de hybride auto’s. En met de Mercedes Sprinter brengen wij de BNR locatie-studio bij bedrijven door heel Nederland.” 

Hertz houdt BNR-verslaggevers mobiel | Fleet&Mobility

Hertz houdt BNR-verslaggevers mobiel

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Hertz-directeur Henk van den Helder en hoofdredacteur Sjors Fröhlich bij de hoofdingang van de FD Mediagroep. (Foto: Hertz)

De samenwerking tussen radiozender BNR en Hertz is gecontinueerd door twee jaar lang zes voertuigen ter beschikking te stellen. Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR: “Ik ben erg content met de hybride auto’s. En met de Mercedes Sprinter brengen wij de BNR locatie-studio bij bedrijven door heel Nederland.”