Vloot van Alphabet groeit met 3 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alphabet groeit in EV's. (Foto: Shutterstock)

Alphabet heeft 2018 positief afgesloten, zo laat de leasemaatschappij weten in een persbericht. Het klantenbestand groeide met 9 procent, dat betekent wereldwijd 89 duizend geregistreerde klanten. De operationele leaseportefeuille groeide met 3 procent tot 700 duizend personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het ordervolume bleef stabiel ten opzichte van vorig jaar en kwam vorig jaar uit op 240 duizend. De leasemaatschappij focust op duurzame mobiliteit. Het aantal EV’s en plug-in hybrides groeide met 28 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

“Unieke en gepersonaliseerde mobiliteitspakketten worden steeds belangrijker en met dit in gedachten stemmen we de toekomst van Business Mobility af op de behoefte van onze klanten”, aldus Norbert van den Eijden, ceo Alphabet International. Afgelopen jaar breidde Alphabet ook uit naar Rusland.

Inleveren

Binnenkort start Alphabet met een volgende stap in het robotiseren van het inleverproces van een leaseauto. Het bedrijf heeft het inleverproces uitbesteed aan Macadam en start binnenkort met Robotic Process Automation. Daarmee wordt het innameproces verder gedigitaliseerd. De robot logt in op alle systemen en legt alles vast bij Alphabet. Hierdoor wordt eenvoudig routinewerk overgenomen en hoopt Alphabet op een efficiënter procesbeheersing.  

Lees hier het interview met Christel Reynaerts, directeur Alphabet Nederland, en op Automotive-online het interview met Luuk van Halder, de scheidend operationeel directeur van Alphabet.

Vloot van Alphabet groeit met 3 procent | Fleet&Mobility

Vloot van Alphabet groeit met 3 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alphabet groeit in EV's. (Foto: Shutterstock)

Alphabet heeft 2018 positief afgesloten, zo laat de leasemaatschappij weten in een persbericht. Het klantenbestand groeide met 9 procent, dat betekent wereldwijd 89 duizend geregistreerde klanten. De operationele leaseportefeuille groeide met 3 procent tot 700 duizend personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Het ordervolume bleef stabiel ten opzichte van vorig jaar en kwam vorig jaar uit op 240 duizend. De leasemaatschappij focust op duurzame mobiliteit. Het aantal EV’s en plug-in hybrides groeide met 28 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

“Unieke en gepersonaliseerde mobiliteitspakketten worden steeds belangrijker en met dit in gedachten stemmen we de toekomst van Business Mobility af op de behoefte van onze klanten”, aldus Norbert van den Eijden, ceo Alphabet International. Afgelopen jaar breidde Alphabet ook uit naar Rusland.

Inleveren

Binnenkort start Alphabet met een volgende stap in het robotiseren van het inleverproces van een leaseauto. Het bedrijf heeft het inleverproces uitbesteed aan Macadam en start binnenkort met Robotic Process Automation. Daarmee wordt het innameproces verder gedigitaliseerd. De robot logt in op alle systemen en legt alles vast bij Alphabet. Hierdoor wordt eenvoudig routinewerk overgenomen en hoopt Alphabet op een efficiënter procesbeheersing.  

Lees hier het interview met Christel Reynaerts, directeur Alphabet Nederland, en op Automotive-online het interview met Luuk van Halder, de scheidend operationeel directeur van Alphabet.