Alphabet stopt occasionverkoop aan consumenten

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Kantoor van Alphabet. (Foto: Alphabet)

Alphabet meldt dat de sluiting van de vestigingen ‘het resultaat is van een grondige evaluatie van marktomstandigheden, bedrijfsstrategie en klantbehoeften’. Alphabet is om een uitgebreide reactie gevraagd.

Vorig jaar maakte Athlon Car Lease ook bekend te stoppen met de verkoop van ex-leaseauto’s aan particulieren. Het bedrijf stopte ermee om de ‘groei van Athlon Flex te realiseren’. Ook Leaseplan-dochter Carnext maakte eveneens bekend te stoppen met de verkoop van occasions aan particulieren.

Alphabet stopt occasionverkoop aan consumenten | Fleet&Mobility

Alphabet stopt occasionverkoop aan consumenten

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Kantoor van Alphabet. (Foto: Alphabet)

Alphabet meldt dat de sluiting van de vestigingen ‘het resultaat is van een grondige evaluatie van marktomstandigheden, bedrijfsstrategie en klantbehoeften’. Alphabet is om een uitgebreide reactie gevraagd.

Vorig jaar maakte Athlon Car Lease ook bekend te stoppen met de verkoop van ex-leaseauto’s aan particulieren. Het bedrijf stopte ermee om de ‘groei van Athlon Flex te realiseren’. Ook Leaseplan-dochter Carnext maakte eveneens bekend te stoppen met de verkoop van occasions aan particulieren.