Alphabet houdt vloot stabiel

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Alphabet)

Ook bij Alphabet heeft het eMobility segment een sterke groei van het marktaandeel laten zien. In 2022 kwamen er 53.500 xEV-voertuigen bij waarmee één op de drie auto’s in de vloot nu deels of volledig elektrisch is.

“We hebben het doel voor de toename van het aandeel elektrische voertuigen bij nieuwe business overtroffen”, zegt Markus Duesing, ceo van Alphabet International. Daarnaast was er een duidelijke vraag naar meer flexibiliteit; klanten hebben hun bestelgedrag veranderd, er waren minder nieuwe voertuigen beschikbaar en de algemene business situatie is gewijzigd door de economische onzekerheid. “Alphabet heeft een nagenoeg constant ordervolume gezien in 2022 en is meer dan optimistisch over de toekomst”, sluit Duesing af.

Alphabet houdt vloot stabiel | Fleet&Mobility

Alphabet houdt vloot stabiel

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Alphabet)

Ook bij Alphabet heeft het eMobility segment een sterke groei van het marktaandeel laten zien. In 2022 kwamen er 53.500 xEV-voertuigen bij waarmee één op de drie auto’s in de vloot nu deels of volledig elektrisch is.

“We hebben het doel voor de toename van het aandeel elektrische voertuigen bij nieuwe business overtroffen”, zegt Markus Duesing, ceo van Alphabet International. Daarnaast was er een duidelijke vraag naar meer flexibiliteit; klanten hebben hun bestelgedrag veranderd, er waren minder nieuwe voertuigen beschikbaar en de algemene business situatie is gewijzigd door de economische onzekerheid. “Alphabet heeft een nagenoeg constant ordervolume gezien in 2022 en is meer dan optimistisch over de toekomst”, sluit Duesing af.