Grotere subsidiepot voor EV-aanschaf gaat maar langzaam op

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De subsidiepot voor nieuwe EV's is nog niet leeg. (Foto: Shutterstock)

Vorig jaar zat er 14,4 miljoen euro in de subsidiepot, dit jaar is dat 71 miljoen euro. Daar is nu nog 25,3 miljoen euro van beschikbaar, blijkt uit cijfers van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Kopers kunnen dit jaar 3.350 euro subsidie op ene EV krijgen; er kunnen nu dus nog zo’n 7.500 mensen een nieuwe EV aanschaffen. 

Lees verder op Automotive Online. 

Grotere subsidiepot voor EV-aanschaf gaat maar langzaam op | Fleet&Mobility

Grotere subsidiepot voor EV-aanschaf gaat maar langzaam op

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De subsidiepot voor nieuwe EV's is nog niet leeg. (Foto: Shutterstock)

Vorig jaar zat er 14,4 miljoen euro in de subsidiepot, dit jaar is dat 71 miljoen euro. Daar is nu nog 25,3 miljoen euro van beschikbaar, blijkt uit cijfers van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Kopers kunnen dit jaar 3.350 euro subsidie op ene EV krijgen; er kunnen nu dus nog zo’n 7.500 mensen een nieuwe EV aanschaffen. 

Lees verder op Automotive Online.