Bolt-platform biedt alternatieven voor OV

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Platform Bolt biedt alternatief vervoer. (Foto: Bolt)

Zeker nu er regelmatig wordt gestaakt door treinpersoneel of buschauffeurs zijn de reisopties van Bolt, naar eigen zeggen, een prima alternatief als het OV niet optimaal werkt. “We zien een toenemende behoefte aan last-mile mobiliteit die haarfijn aansluit op het openbaar vervoer”, vertelt Lars Speekenbrink, country manager Bolt Nederland.

De taxidiensten van Bolt zijn beschikbaar in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De e-bikes worden aangeboden in Enschede, Nijmegen, Groningen en Hengelo. Behalve via de Bolt-app, kunnen reizigers ook via Google Maps gebruik maken van een Bolt-taxi zodat mensen in hoge nood makkelijker hun bestemming kunnen bereiken, aldus Bolt.

Deelplatform Mywheels meldde vorige maand ook al het gebruik te zien toenemen op het moment dat het OV staakt.

Meer lezen over e-bikes

Bolt-platform biedt alternatieven voor OV | Fleet&Mobility

Bolt-platform biedt alternatieven voor OV

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Platform Bolt biedt alternatief vervoer. (Foto: Bolt)

Zeker nu er regelmatig wordt gestaakt door treinpersoneel of buschauffeurs zijn de reisopties van Bolt, naar eigen zeggen, een prima alternatief als het OV niet optimaal werkt. “We zien een toenemende behoefte aan last-mile mobiliteit die haarfijn aansluit op het openbaar vervoer”, vertelt Lars Speekenbrink, country manager Bolt Nederland.

De taxidiensten van Bolt zijn beschikbaar in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De e-bikes worden aangeboden in Enschede, Nijmegen, Groningen en Hengelo. Behalve via de Bolt-app, kunnen reizigers ook via Google Maps gebruik maken van een Bolt-taxi zodat mensen in hoge nood makkelijker hun bestemming kunnen bereiken, aldus Bolt.

Deelplatform Mywheels meldde vorige maand ook al het gebruik te zien toenemen op het moment dat het OV staakt.

Meer lezen over e-bikes