Algemeen directeur Gert Veenstra vertrekt bij MHC Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gert Veenstra. (Foto MHC Mobility)

Veenstra trad in 1992 in dienst bij het toenmalige Noordlease, destijds onderdeel van ING Lease. In 1998 trad hij toe tot het directieteam. Samen met Robert Nienhuis werd Gert Veenstra eigenaar van Noordlease. In 2017 verkochten zij het bedrijf aan Hitachi Capital. Vanaf dat moment was Veenstra Algemeen Directeur en verantwoordelijk voor de Benelux-regio. Sinds 2021 opereert het bedrijf onder de naam MHC Mobility.

“Toen ik in dienst kwam bij Noordlease vroeg de toenmalige directeur wat mijn ambitie was en waar ik over 5 jaar verwachtte te staan. Mijn antwoord was: ‘Dat kan ik niet zeggen, maar ik weet zeker dat het niet hier zal zijn.’ Dat was een kleine inschattingsfout”, blikt Veenstra terug. “Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij MHC Mobility en zijn voorgangers, maar er moet eens een einde aan komen. Het afgelopen jaar was voor MHC Mobility op alle vlakken een recordjaar. Dan is het gemakkelijker om afscheid te nemen.”

MHC Mobility heeft vestigingen in Groningen, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven en Gent (B) en beheert in Nederland en België meer dan 20 duizend contracten.

Algemeen directeur Gert Veenstra vertrekt bij MHC Mobility | Fleet&Mobility

Algemeen directeur Gert Veenstra vertrekt bij MHC Mobility

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Gert Veenstra. (Foto MHC Mobility)

Veenstra trad in 1992 in dienst bij het toenmalige Noordlease, destijds onderdeel van ING Lease. In 1998 trad hij toe tot het directieteam. Samen met Robert Nienhuis werd Gert Veenstra eigenaar van Noordlease. In 2017 verkochten zij het bedrijf aan Hitachi Capital. Vanaf dat moment was Veenstra Algemeen Directeur en verantwoordelijk voor de Benelux-regio. Sinds 2021 opereert het bedrijf onder de naam MHC Mobility.

“Toen ik in dienst kwam bij Noordlease vroeg de toenmalige directeur wat mijn ambitie was en waar ik over 5 jaar verwachtte te staan. Mijn antwoord was: ‘Dat kan ik niet zeggen, maar ik weet zeker dat het niet hier zal zijn.’ Dat was een kleine inschattingsfout”, blikt Veenstra terug. “Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij MHC Mobility en zijn voorgangers, maar er moet eens een einde aan komen. Het afgelopen jaar was voor MHC Mobility op alle vlakken een recordjaar. Dan is het gemakkelijker om afscheid te nemen.”

MHC Mobility heeft vestigingen in Groningen, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven en Gent (B) en beheert in Nederland en België meer dan 20 duizend contracten.