Volvo-dealer adopteert bosrendier

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mobility Centre Volvo heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen. Op 13 september houdt het bedrijf de Volvo Jubileum Rally. Het inschrijfgeld van dit evenement komt ten goede aan de dierentuin in Rotterdam.

Bosrendier
Het Zweedse bosrendier is een bedreigde diersoort. Er wonen in Scandinavië nog enkele wilde populaties, maar dat aantal neemt snel af.   

“De adoptie van de kleine kudde draagt bij aan de instandhouding van de soort en aan het natuurbehoud”, vertelt Blijdorp-directeur Marc Damen. “Mede door sponsorbijdragen vanuit het bedrijfsleven kan Diergaarde Blijdorp in de huidige vorm blijven bestaan. Een leuke dag uit in Rotterdam blijft door donaties als die van Mobility Centre Volvo, ook in de toekomst mogelijk.”