NS en ANWB investeren in smart mobility start-ups

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt organisator Yes!Delft vandaag.

Om in start-ups te kunnen investeren startte NS het NS Innovatiefonds. Van Boxtel: “Wij geloven in de kracht van startende ondernemers om reizen aangenamer te maken. Deelnemers aan het Smart Mobility Pitch Event kunnen van het fonds gebruik maken als ze daarmee nieuwe slimme oplossingen voor onze reizigers van de grond krijgen.”

NS en ANWB investeren in smart mobility start-ups | Fleet&Mobility

NS en ANWB investeren in smart mobility start-ups

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt organisator Yes!Delft vandaag.

Om in start-ups te kunnen investeren startte NS het NS Innovatiefonds. Van Boxtel: “Wij geloven in de kracht van startende ondernemers om reizen aangenamer te maken. Deelnemers aan het Smart Mobility Pitch Event kunnen van het fonds gebruik maken als ze daarmee nieuwe slimme oplossingen voor onze reizigers van de grond krijgen.”