Rogam wordt Mercedes Van Pro

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rogam Gouda in Moordrecht, Rogam Bergschenhoek en Rogam Rotterdam Spaanse Polder mogen zich vanaf vandaag Mercedes Van Pro Center noemen. Bij de drie vestigingen kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, sales van bestelauto’s vindt plaats in Gouda en Bergschenhoek.

De Van Pro Center zijn gericht op zakelijke klanten en bieden extra service zoals vervangend vervoer, ruimere openingstijden, gerichte verkoopadviseurs en haal- en brengservice. Ook hebben de bedrijven op- en ombouwactiviteiten in huis.

Importeur Mercedes-Benz Nederland startte in 2014 met de uitrol van het concept Van Pro Center. Alle Mercedes bestelautodealers moeten worden getransformeerd tot Van Pro Center, dit proces is in de afrondende fase. Mercedes heeft in ons land zeventig service-vestigingen waarvan 55 sales.

Lees in Fleet&Mobility 3 van 2015 meer over de bestelautostrategieën van de Nederlandse importeurs.  

Rogam wordt Mercedes Van Pro | Fleet&Mobility

Rogam wordt Mercedes Van Pro

Redactie Redactie
• Laatste update:

Rogam Gouda in Moordrecht, Rogam Bergschenhoek en Rogam Rotterdam Spaanse Polder mogen zich vanaf vandaag Mercedes Van Pro Center noemen. Bij de drie vestigingen kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, sales van bestelauto’s vindt plaats in Gouda en Bergschenhoek.

De Van Pro Center zijn gericht op zakelijke klanten en bieden extra service zoals vervangend vervoer, ruimere openingstijden, gerichte verkoopadviseurs en haal- en brengservice. Ook hebben de bedrijven op- en ombouwactiviteiten in huis.

Importeur Mercedes-Benz Nederland startte in 2014 met de uitrol van het concept Van Pro Center. Alle Mercedes bestelautodealers moeten worden getransformeerd tot Van Pro Center, dit proces is in de afrondende fase. Mercedes heeft in ons land zeventig service-vestigingen waarvan 55 sales.

Lees in Fleet&Mobility 3 van 2015 meer over de bestelautostrategieën van de Nederlandse importeurs.