Cofely wordt Engie Services

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voormalig Cofely-ceo Han Blokland is benoemd tot ceo van Engie Nederland.

Engie Energie en moederbedrijf Engie Nederland heetten tot een maand geleden GDF Suez. De naamswijziging komt voort uit de groeiambitie van het bedrijf. Engie wil zich richten op duurzame energievoorziening. “Door de kracht van Engie Services met Engie Energie te verbinden, kunnen we als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie”, aldus Blokland.

In 2015 telde Engie Services zo’n zesduizend medewerkers en behaalde een omzet van een kleine 1,2 miljard euro. Het bedrijf ontving vorig jaar het Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg. In 2012 werd Cofely-wagenparkbeheerder Ronald de Hoog benoemd tot Fleetmanager van het Jaar

Cofely wordt Engie Services | Fleet&Mobility

Cofely wordt Engie Services

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voormalig Cofely-ceo Han Blokland is benoemd tot ceo van Engie Nederland.

Engie Energie en moederbedrijf Engie Nederland heetten tot een maand geleden GDF Suez. De naamswijziging komt voort uit de groeiambitie van het bedrijf. Engie wil zich richten op duurzame energievoorziening. “Door de kracht van Engie Services met Engie Energie te verbinden, kunnen we als één merk een leidende rol spelen in de energietransitie”, aldus Blokland.

In 2015 telde Engie Services zo’n zesduizend medewerkers en behaalde een omzet van een kleine 1,2 miljard euro. Het bedrijf ontving vorig jaar het Keurmerk Veilig en Duurzaam op weg. In 2012 werd Cofely-wagenparkbeheerder Ronald de Hoog benoemd tot Fleetmanager van het Jaar