50five neemt e-mobility activiteiten van moederbedrijf Engie over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Door 'de groeiende vraag' is naar e-mobility oplossingen, draagt Engie zijn e-mobility werkzaamheden over aan 50five. (Foto: Engie)

Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Ceo 50five Group Manfred Klumpenaar: “Wij zien dat de primaire dienstverlening voor laadpalen steeds belangrijker wordt. Door de integratie van Engie kunnen wij voor de klanten onze dienstverlening nog beter uitvoeren en samen met Engie de volgende stap maken naar energiemanagement”, aldus Manfred Klumpenaar, ceo 50five.

”Engie heeft de ambitie om in 2045 net zero carbon te opereren”, vervolgt Peter van Dijk, directeur Engie Nederland B2C.” Om dat te kunnen realiseren focussen we op grotere projecten zoals waterstof, groen gas en het verduurzamen van de bestaande energiecentrales. Door onze laadoplossingen onder te brengen bij 50five verwachten we dat onze klanten nog beter geholpen kunnen worden in de toekomst.’’

50five neemt e-mobility activiteiten van moederbedrijf Engie over | Fleet&Mobility

50five neemt e-mobility activiteiten van moederbedrijf Engie over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Door 'de groeiende vraag' is naar e-mobility oplossingen, draagt Engie zijn e-mobility werkzaamheden over aan 50five. (Foto: Engie)

Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

Ceo 50five Group Manfred Klumpenaar: “Wij zien dat de primaire dienstverlening voor laadpalen steeds belangrijker wordt. Door de integratie van Engie kunnen wij voor de klanten onze dienstverlening nog beter uitvoeren en samen met Engie de volgende stap maken naar energiemanagement”, aldus Manfred Klumpenaar, ceo 50five.

”Engie heeft de ambitie om in 2045 net zero carbon te opereren”, vervolgt Peter van Dijk, directeur Engie Nederland B2C.” Om dat te kunnen realiseren focussen we op grotere projecten zoals waterstof, groen gas en het verduurzamen van de bestaande energiecentrales. Door onze laadoplossingen onder te brengen bij 50five verwachten we dat onze klanten nog beter geholpen kunnen worden in de toekomst.’’