Centraal Beheer start pechhulp on demand

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Roadguard app kunnen berijders meteen zien hoe hoog de kosten zijn, welke monteur er naar hen toe komt en hoe laat die bij hen is. Ze hoeven daarvoor geen klant van Centraal Beheer te zijn.

“Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp”, aldus Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer. “Het kan makkelijker en persoonlijker. Logischer. Alles gaat tegenwoordig immers mobiel en on demand is een must.”

Centraal Beheer start pechhulp on demand | Fleet&Mobility

Centraal Beheer start pechhulp on demand

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Roadguard app kunnen berijders meteen zien hoe hoog de kosten zijn, welke monteur er naar hen toe komt en hoe laat die bij hen is. Ze hoeven daarvoor geen klant van Centraal Beheer te zijn.

“Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp”, aldus Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer. “Het kan makkelijker en persoonlijker. Logischer. Alles gaat tegenwoordig immers mobiel en on demand is een must.”