Alarmcentrales VHD, RAC en Europ Assistance bieden preventieve hulpver

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Alle drie de organisaties blijven afzonderlijk van elkaar bestaan. We zijn samen gaan werken, omdat we zo een Europees dekkend netwerk hebben”, aldus Gerben Koopman, commercieel directeur van VHD. “Door de samenwerking zorgen we dat op Europees niveau gelijkwaardige hulpverlening wordt geboden.”

De bedrijven richten zich op mobiliteitshulpverlening vooraf. “De nieuwe auto`s verzamelen veel data. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld zien dat een accu het niet lang meer redt. We bellen de eigenaar van de auto dan preventief op, om ervoor te zorgen dat hij niet strandt”, vertelt Koopman.

Onder andere leasevloot-eigenaren kunnen zich aansluiten om de klanten hulp bij pech te bieden.

Lees het volledige artikel op Automotive Management