Roadguard start met pechhulp op aanvraag

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Voor pechhulpdienst Roadguard Zakelijk is geen abonnement nodig. Het product van Centraal Beheer en Eurocross Assistance richt zich op bedrijven die vinden dat ze te veel geld betalen aan pechhulp verzekeringen of abonnementen.

Lean start-up

Volgens initiatiefnemer Jaap de Groot is Roadguard opgezet als ‘lean start-up’. “We zijn klein begonnen en ontwikkelen door met de feedback die we van gebruikers krijgen. We kregen positieve reacties en vragen van bedrijven en daar is de zakelijke variant van Roadguard uit ontstaan.”

De pechhulp werd vorig jaar voor consumenten geïntroduceerd, eind vorig jaar onderzocht Centraal Beheer de zakelijke mogelijkheden. 

Weten wanneer hulp komt

Bedrijven kunnen met Roadguard Zakelijk al hun voertuigen in één overzicht beheren. Betaling gebeurt achteraf. Als een bestuurder pech heeft ziet hij welke monteur er komt helpen, waar de monteur is en hoe lang het nog duurt voordat hij bij de auto is.

Sinds de introductie in 2016 is Roadguard 85 duizend keer gedownload. Afgehandelde pechmeldingen worden volgens Roadguard met een 8,6 beoordeeld. 

Roadguard start met pechhulp op aanvraag | Fleet&Mobility

Roadguard start met pechhulp op aanvraag

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Voor pechhulpdienst Roadguard Zakelijk is geen abonnement nodig. Het product van Centraal Beheer en Eurocross Assistance richt zich op bedrijven die vinden dat ze te veel geld betalen aan pechhulp verzekeringen of abonnementen.

Lean start-up

Volgens initiatiefnemer Jaap de Groot is Roadguard opgezet als ‘lean start-up’. “We zijn klein begonnen en ontwikkelen door met de feedback die we van gebruikers krijgen. We kregen positieve reacties en vragen van bedrijven en daar is de zakelijke variant van Roadguard uit ontstaan.”

De pechhulp werd vorig jaar voor consumenten geïntroduceerd, eind vorig jaar onderzocht Centraal Beheer de zakelijke mogelijkheden. 

Weten wanneer hulp komt

Bedrijven kunnen met Roadguard Zakelijk al hun voertuigen in één overzicht beheren. Betaling gebeurt achteraf. Als een bestuurder pech heeft ziet hij welke monteur er komt helpen, waar de monteur is en hoe lang het nog duurt voordat hij bij de auto is.

Sinds de introductie in 2016 is Roadguard 85 duizend keer gedownload. Afgehandelde pechmeldingen worden volgens Roadguard met een 8,6 beoordeeld.