Grote evenementen afgelast wegens coronadreiging

Maarten Maarten
• Laatste update:
Het Nationaal Automotive Congres is verplaatst naar 22 september.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden steeds meer grote evenementen voor maart en april afgelast. 

Mediabedrijf Mobility Media besloot gisteren om het Nationaal Automotive Congres van 21 april 2020 uit te stellen naar 22 september. “De maatregel gaat verder dan de richtlijnen van het RIVM op dit moment voorschrijven”, zegt uitgever Jelle Heidstra. “Maar voor ons staat veiligheid voorop. We verwachten op het congres ruim 500 mensen uit alle geledingen van de branche en gezien de ontwikkelingen in de landen om ons heen kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen dat we die op 21 april een veilige omgeving kunnen bieden. Daarom was er geen andere keuze dan het evenement uit te stellen.”

Autotechnika Brussel

Eerder werd al bekend dat de Autosalon van Genève dit jaar niet doorgaat wegens de coronadreiging. Aftermarketbeurs Autotechnika & Service Station Carwash in Brussel, die over drie weken zou plaatsvinden, is uitgesteld. De beurs vindt nu plaats van 4 tot en met 7 oktober. 

Intertraffic Amsterdam

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor het uitstellen van Intertraffic Amsterdam. De beurs stond gepland van 21 tot en met 24 april, maar wordt nu in maart 2021 gehouden, zo meldt RAI Amsterdam.

Ook het auto-evenement British Cars & Lifestyle in Den Bosch is verplaatst vanwege het coronavirus. In plaats van aankomende zaterdag en zondag vindt de beurs met producten uit het Verenigd Koninkrijk later dit najaar plaats in Autotron Rosmalen. 

Grote evenementen afgelast wegens coronadreiging | Fleet&Mobility

Grote evenementen afgelast wegens coronadreiging

Maarten Maarten
• Laatste update:
Het Nationaal Automotive Congres is verplaatst naar 22 september.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan worden steeds meer grote evenementen voor maart en april afgelast. 

Mediabedrijf Mobility Media besloot gisteren om het Nationaal Automotive Congres van 21 april 2020 uit te stellen naar 22 september. “De maatregel gaat verder dan de richtlijnen van het RIVM op dit moment voorschrijven”, zegt uitgever Jelle Heidstra. “Maar voor ons staat veiligheid voorop. We verwachten op het congres ruim 500 mensen uit alle geledingen van de branche en gezien de ontwikkelingen in de landen om ons heen kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen dat we die op 21 april een veilige omgeving kunnen bieden. Daarom was er geen andere keuze dan het evenement uit te stellen.”

Autotechnika Brussel

Eerder werd al bekend dat de Autosalon van Genève dit jaar niet doorgaat wegens de coronadreiging. Aftermarketbeurs Autotechnika & Service Station Carwash in Brussel, die over drie weken zou plaatsvinden, is uitgesteld. De beurs vindt nu plaats van 4 tot en met 7 oktober. 

Intertraffic Amsterdam

De uitbraak van het coronavirus zorgt voor het uitstellen van Intertraffic Amsterdam. De beurs stond gepland van 21 tot en met 24 april, maar wordt nu in maart 2021 gehouden, zo meldt RAI Amsterdam.

Ook het auto-evenement British Cars & Lifestyle in Den Bosch is verplaatst vanwege het coronavirus. In plaats van aankomende zaterdag en zondag vindt de beurs met producten uit het Verenigd Koninkrijk later dit najaar plaats in Autotron Rosmalen.