‘Opel, Peugeot, Citroën en Ford laten Autosalon Genève schieten’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Grote drukte op de Autosalon van Genève (foto: Shutterstock)

Ford en de PSA merken Opel, Citroën en Peugeot hebben zich afgemeld voor de Autosalon van Genève, die van 5 tot 15 maart plaatsvindt. Dit meldt de website Automobilwoche. Citroën Nederland heeft het bericht aan Automotive bevestigd.

Het is voor het eerst dat meerdere grote merken ook de Zwitserse show overslaan. De trend dat beurzen minder belangrijk worden is al jaren gaande: ook op de IAA in Frankfurt en de Autoshow van Parijs is het aanbod al lang niet meer compleet. De Nederlandse AutoRAI bestaat al jaren niet meer.  Lees de achtergrond: Het einde van de internationale autoshow. 

‘Opel, Peugeot, Citroën en Ford laten Autosalon Genève schieten’ | Fleet&Mobility

‘Opel, Peugeot, Citroën en Ford laten Autosalon Genève schieten’

Maarten Maarten
• Laatste update:
Grote drukte op de Autosalon van Genève (foto: Shutterstock)

Ford en de PSA merken Opel, Citroën en Peugeot hebben zich afgemeld voor de Autosalon van Genève, die van 5 tot 15 maart plaatsvindt. Dit meldt de website Automobilwoche. Citroën Nederland heeft het bericht aan Automotive bevestigd.

Het is voor het eerst dat meerdere grote merken ook de Zwitserse show overslaan. De trend dat beurzen minder belangrijk worden is al jaren gaande: ook op de IAA in Frankfurt en de Autoshow van Parijs is het aanbod al lang niet meer compleet. De Nederlandse AutoRAI bestaat al jaren niet meer.  Lees de achtergrond: Het einde van de internationale autoshow.