Overig

Laatste update:

Directeur Vink verlaat Travelcard

Foto: Jan-Reint Vink.

Jan-Reint Vinks functie komt te vervallen.

Jan-Reint Vink, managing director bij Travelcard Nederland, verlaat het bedrijf na achttien jaar. De functie komt in een centralisatieslag te vervallen, meldt hij aan Automotive. “Deze centralisatieslag is versneld doorgevoerd wegens Covid-19”, aldus Vink. Zijn taken worden overgeheveld naar Michael de Groot, ceo Centraal- en West-Europa bij moederbedrijf Fleetcor. “Ik heb met heel veel plezier bij Travelcard gewerkt, en we hebben de nodige successen geboekt.” Zo won het bedrijf in 2008 de Fleet Innovatie Prijs.

Vink weet nog niet wat hij nu gaat doen. “Dat kan in de mobiliteitsbranche zijn, maar dat hoeft niet. Wellicht komt er iets anders leuks voorbij. Toen ik bij Leaseplan werkte, had ik ook niet verwacht daarna voor een tankpassenbedrijf aan de slag te gaan. Ik ga eerst maar eens vakantie vieren en daarna kijken we verder.”

Directeur Vink verlaat Travelcard | Fleet&Mobility

Directeur Vink verlaat Travelcard

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Jan-Reint Vink.

Jan-Reint Vink, managing director bij Travelcard Nederland, verlaat het bedrijf na achttien jaar. De functie komt in een centralisatieslag te vervallen, meldt hij aan Automotive. “Deze centralisatieslag is versneld doorgevoerd wegens Covid-19”, aldus Vink. Zijn taken worden overgeheveld naar Michael de Groot, ceo Centraal- en West-Europa bij moederbedrijf Fleetcor. “Ik heb met heel veel plezier bij Travelcard gewerkt, en we hebben de nodige successen geboekt.” Zo won het bedrijf in 2008 de Fleet Innovatie Prijs.

Vink weet nog niet wat hij nu gaat doen. “Dat kan in de mobiliteitsbranche zijn, maar dat hoeft niet. Wellicht komt er iets anders leuks voorbij. Toen ik bij Leaseplan werkte, had ik ook niet verwacht daarna voor een tankpassenbedrijf aan de slag te gaan. Ik ga eerst maar eens vakantie vieren en daarna kijken we verder.”