Marina van Helvoort directeur Vereniging Elektrische Rijders

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Marina van Helvoort. (Foto: VER)

Van Helvoort wordt verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van de belangenvereniging. Dat maakt de VER vandaag bekend.

Van Helvoort maakt sinds augustus 2019 deel uit van het bestuur van de VER. Zij treedt nu terug uit het bestuur om leiding te geven aan de belangenvereniging.

Volgens Koos Burgman, VER-voorzitter, is Van Helvoort de juiste persoon om de belangenvereniging verder te professionaliseren “Met Marina hebben we iemand in huis gehaald die met haar ervaring, kennis en netwerk de vereniging en haar groeiend aantal leden naar de volgende fase gaat brengen. De versnelling van elektrisch rijden, op een manier die past bij de behoeften van gebruikers, is in goede handen bij haar”, aldus Burgman.