Overig

Laatste update:

Hiltermann Lease digitaliseert autofinanciering met nieuw platform

Shorttrackster Xandra Velzeboer was aanwezig bij de lancering van het financieringsplatform. (Foto: Hiltermann Lease.)

Hiltermann Lease Groep Holding (HLGH) heeft aangekondigd dat het platform Hiltermann Consumenten Financieringen (HCF) officieel is gelanceerd. Het platform heeft als doel het financieren van mobiliteit te vereenvoudigen, efficiënter en veiliger te maken voor zowel consumenten als dealers, aldus een persbericht van Hiltermann Lease.
Het proces van autofinanciering wordt met het nieuwe fintech platform van HCF volledig gedigitaliseerd uitgevoerd. Hiltermann Lease beweert dat de papieren rompslomp die bij een traditionele lening aanvraag komt kijken, met het nieuwe platform verleden tijd is.
“Het platform maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals Idin, Psd2 en digitale autorisatie waarmee de financiering van auto’s sneller, efficiënter en veiliger verloopt dan bij traditionele aanbieders”, schrijft Hiltermann Lease.
Volgens het leasebedrijf verdwijnt de financieringsaanvraag als bottleneck bij de aanschaf van een auto tussen dealer en consument. “Als onderdeel van HLGH tillen we de traditionele financiële dienstverlening voor mobiliteit bij consumenten naar een veel hoger en efficiënter niveau”, aldus Paul Kalis, managing director van HCF. “Wij doen dat door de consument en dealer radicaal centraal te stellen en hen met een volledig geautomatiseerd proces te ondersteunen bij de financiering van een auto.”

Hiltermann Lease digitaliseert autofinanciering met nieuw platform | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Hiltermann Lease digitaliseert autofinanciering met nieuw platform

Shorttrackster Xandra Velzeboer was aanwezig bij de lancering van het financieringsplatform. (Foto: Hiltermann Lease.)

Hiltermann Lease Groep Holding (HLGH) heeft aangekondigd dat het platform Hiltermann Consumenten Financieringen (HCF) officieel is gelanceerd. Het platform heeft als doel het financieren van mobiliteit te vereenvoudigen, efficiënter en veiliger te maken voor zowel consumenten als dealers, aldus een persbericht van Hiltermann Lease.
Het proces van autofinanciering wordt met het nieuwe fintech platform van HCF volledig gedigitaliseerd uitgevoerd. Hiltermann Lease beweert dat de papieren rompslomp die bij een traditionele lening aanvraag komt kijken, met het nieuwe platform verleden tijd is.
“Het platform maakt gebruik van nieuwe technologieën zoals Idin, Psd2 en digitale autorisatie waarmee de financiering van auto’s sneller, efficiënter en veiliger verloopt dan bij traditionele aanbieders”, schrijft Hiltermann Lease.
Volgens het leasebedrijf verdwijnt de financieringsaanvraag als bottleneck bij de aanschaf van een auto tussen dealer en consument. “Als onderdeel van HLGH tillen we de traditionele financiële dienstverlening voor mobiliteit bij consumenten naar een veel hoger en efficiënter niveau”, aldus Paul Kalis, managing director van HCF. “Wij doen dat door de consument en dealer radicaal centraal te stellen en hen met een volledig geautomatiseerd proces te ondersteunen bij de financiering van een auto.”