Jumbo en PowerGo nemen eerste laadpalen voor klanten in gebruik

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Winkelmanager Michel Meuleman-Bot, wethouder Marieke Schouten (van o.a. energietransitie, duurzaamheid en klimaat) van de gemeente Nieuwegein en CTO Ivo van Dam van PowerGo (v.l.n.r.) nemen de eerste snellaadpaal in gebruik bij de Jumbo winkel aan de Walnootgaarde in Nieuwegein. FOTO: BM Fotografie.

In samenwerking met PowerGo wil Jumbo een groot deel van haar winkels in Nederland en België voorzien van laadpunten. 

“Steeds meer klanten beschikken over een elektrische auto. Nu kunnen zij, terwijl zij boodschappen doen, gemakkelijk en snel hun auto opladen bij één van onze laadpalen”, zegt Anrico Maat, sales en operations directeur bij Jumbo Supermarkten. “We werken hard aan de CO2-reductie van onze winkels en tegelijkertijd willen we ook onze klanten helpen om de uitstoot te verminderen.”

Punten

Powergo plaats de laadpalen voor de Jumbo winkels. Volgens Ivo van Dam, helpt het bedrijf op die manier mee aan “de uitrol van het snellaadnetwerk”.

Binnenkort worden er ook snellaadpalen geplaatst bij Jumbo winkels in Heel (Dorpsstraat), Ter Apel (Nederveen Cappelstraat), Krimpen aan den IJssel (de Korf) en Deurne (Schelde).

Bij iedere laadbeurt ontvangen Jumbo klanten 25 punten. Deze punten kunnen klanten inwisselen voor gratis boodschappen en kortingen op abonnementen en dagjes uit.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Jumbo en PowerGo nemen eerste laadpalen voor klanten in gebruik | Fleet&Mobility

Jumbo en PowerGo nemen eerste laadpalen voor klanten in gebruik

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Winkelmanager Michel Meuleman-Bot, wethouder Marieke Schouten (van o.a. energietransitie, duurzaamheid en klimaat) van de gemeente Nieuwegein en CTO Ivo van Dam van PowerGo (v.l.n.r.) nemen de eerste snellaadpaal in gebruik bij de Jumbo winkel aan de Walnootgaarde in Nieuwegein. FOTO: BM Fotografie.

In samenwerking met PowerGo wil Jumbo een groot deel van haar winkels in Nederland en België voorzien van laadpunten. 

“Steeds meer klanten beschikken over een elektrische auto. Nu kunnen zij, terwijl zij boodschappen doen, gemakkelijk en snel hun auto opladen bij één van onze laadpalen”, zegt Anrico Maat, sales en operations directeur bij Jumbo Supermarkten. “We werken hard aan de CO2-reductie van onze winkels en tegelijkertijd willen we ook onze klanten helpen om de uitstoot te verminderen.”

Punten

Powergo plaats de laadpalen voor de Jumbo winkels. Volgens Ivo van Dam, helpt het bedrijf op die manier mee aan “de uitrol van het snellaadnetwerk”.

Binnenkort worden er ook snellaadpalen geplaatst bij Jumbo winkels in Heel (Dorpsstraat), Ter Apel (Nederveen Cappelstraat), Krimpen aan den IJssel (de Korf) en Deurne (Schelde).

Bij iedere laadbeurt ontvangen Jumbo klanten 25 punten. Deze punten kunnen klanten inwisselen voor gratis boodschappen en kortingen op abonnementen en dagjes uit.

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.