Robbie Williams tourt met VW busjes

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volkswagen Bedrijfswagens is naar eigen zeggen al tien jaar de ‘shuttle partner’ van Robbie Williams. Voor deze tour worden tien Multivans Highline en twee Multivans Business ingezet. Alle bestelwagens zijn in zwart uitgevoerd met getinte ramen voor zo veel mogelijk privacy. Het interieur is ruim, de stoelen voorin kunnen draaien en de driezitsbank achterin heeft een ligfunctie.

Volgens tourmanager Jaeki Hildisch is de betrouwbaarheid van de Multivans een belangrijke factor: “Werkelijk alles is tot op de seconde nauwkeurig gepland: inchecken in het hotel, try-out, de show zelf, uitchecken en door naar de luchthaven. Daarbij moeten we erop kunnen vertrouwen dat alles perfect functioneert, dus ook de auto’s.”

De Multivans voor de ‘Take The Crown Stadium Tour 2013’ zijn voorzien van krachtige (132 kW/180 pk) TDI-motoren en hebben een DSG-automaat. De Volkswagen Multivan is in Nederland leverbaar vanaf 29.600 euro (exclusief BTW).

Robbie Williams geeft op 13 juli een concert in de Amsterdam Arena.